Aktiviteter i området

Når man er i sommerhus kan tiden godt bruges til sjove ting i området. Her kommer lidt links til aktiviteter og steder man kan besøge.

Flyvesandet er et naturområde som ligger små 5 km fra sommerhuset. Det er klit-natur og skønt skovområde. I området ligger også en campingplads. Hvis man cykler eller går langs diget kommer man hurtigt dertil. Bestemt en udflugt værd. Link til naturside om området.

Enebærodde: Tager man i stedet mod øst kommer man via Hasmark til Enebærodde. Også her er en naturperle på Nordfyn. Tag evt. bilen eller cyklen til Hasmark for at gå eller cykle turen rundt om tangen. På spidsen står fyret og minder os om gamle tider hvor navigation ikke foregik med GPS. I skoven derude er også MTB-spor som kan benyttes af det cyklende folk. Link  og link 2 til Enebærodde

Hvis man i stedet skal have Wellness eller underholde børn, er der også plads til det. I Hasmark ligger Hasmark Camping hvor der er et kæmpe vandland med wellness afdeling. Her er også mulighed for at spise i deres restaurant … Link Pladsen er åben pr 31. marts.

 

Æbleø: Lige mellem Bogense og Tørresø Strand finder man Æbelø – en unik naturperle.
Øen er en skøn plet, om man er ornitologisk interesseret eller blot naturelsker i almindelighed. Her findes en natur, man sjældent ser magen til.
Størstedelen af øen er dækket af skov, som hovedsagligt består af gamle ege- og bøgetræer.
Link 

Hvis man skal handle og kigge lidt butikker er Otterup 10 km væk. Byen er en lille hyggelig by med torv og butiksgade hvor der findes butikker for enhver smag. Om sommeren har de torvedag hver lørdag hvor bymidten har noget mere liv end ellers i den lille by. I Otterup findes også touristinformation og her afgår bussen til Odense hver og hver ½ time afh. af dag og sæson. Link til Otterup.

Er man i stedet til en lidt større by som ikke er Odense og søger havneidyl, så tag en tur til Bogense. Om sommeren er her rigtig god stemning og liv i gaderne. Havnen danner rammen om en god dag og marinaidyl. Link

 

For flere spændende aktiviteter i området kan man kigge lidt på følgende link:

Nordfyns touristinformation:

Bogensecamping’s side om gode oplevelser på Nordfyn